Wie zijn wij?

Sylvia Goorhuis-Oosterbroek
Bij BLOX Xtra Opslag vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Mijn naam is Sylvia Goorhuis-Oosterbroek. Ik ben Commercieel Manager en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen BLOX Xtra Opslag en ons Businesscenter De Brug (Droogdokstraat).
Mijn doel is helder; namelijk dat je snel en vakkundig wordt geholpen.
Naast de verhuur van opslagunits verhuren wij ook kantoorruimtes, bedrijfspanden en flexplekken. Mijn werkdagen zijn van dinsdag t/m vrijdag. Overige dagen werk ik op afspraak. Echter onze service stopt niet na sluitingstijd. Daarom ben ik vrijwel altijd voor je bereikbaar, ook in de weekenden en ’s avonds en zal snel reageren op telefoon en mail buiten de kantooruren om.
Je kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor eventuele vragen verwijs ik overigens graag naar onze veelgestelde vragen. Wanneer een vraag niet op deze lijst voorkomt, schroom dan niet en bel ons via 074 – 246 93 50.

Tot ziens en hopelijk zien we je binnenkort in onze Selfstorage of Businesscenter!


Dianne van Nuil

Mijn naam is Dianne van Nuil en ik werk als administratief medewerker bij BLOX Xtra Opslag. Voorts ben ik verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening in de Selfstorage en ons Business Center.

Sylvia en ik vinden het belangrijk dat jij je bij ons op je gemak voelt en heten je dan ook graag welkom bij ons op kantoor onder het genot van een kop koffie of thee. Met veel plezier leiden we je vrijblijvend rond en geven antwoord op al je vragen. Ook helpen we zelf graag mee, daar waar nodig en gewenst.

Ik werk op maandag en de dinsdag- en donderdagochtend.
Heb je een vraag, spreek mij dan gerust aan!