Opslag voor zakelijke doeleinden

Enkele voorbeelden van situaties, waarin een opslagruimte van pas komt:

 • Opslag van archief
 • Opslagruimte van (kantoor)meubelen, drukwerk, etc.
 • Opslag van bedrijfs-/winkelvoorraden
 • Opslag van goederen t.b.v. vertegenwoordigers
 • Standbouwmateriaal en promotioneel materiaal
 • Seizoensgebonden goederen, kerstversieringen, terrasmeubilair etc.
 • Opslag indien je dure verkoopruimte benut voor opslag van goederen
 • Wanneer je gereedschappen niet in de bus of op de klus wilt opslaan
 • Opslag voor startende ondernemingen die flexibel willen zijn
 • Opslag voor webwinkels

Direct reserveren? Neem nu contact op! 

BLOX specialiseert zich in de volgende maatwerkoplossingen:

Extra diensten

Voor bedrijven en instellingen hebben wij een gratis ontvangstservice van pakketten. Op die manier hoef je niet altijd aanwezig te zijn en kun je de goederen ophalen, wanneer het je zelf uitkomt. Het wachten op de aflevering van goederen door een koerier of leverancier wordt vaak gezien als onnodige tijdsverspilling.
Iedere zending kan worden gericht aan het opslagadres van BLOX Xtra Opslag. Gedurende de kantooruren worden dan de zendingen die aan jou zijn gericht door het BLOX team in ontvangst genomen. Omgekeerd is ook mogelijk, de koerier of transporteur kan zich bij de receptie melden waarna BLOX het verder afhandelt. Zodra de goederen zijn afgegeven of meegegeven zul je hiervan op de hoogte worden gesteld middels een sms, e-mail of telefoon.

BLOX Xtra Opslag zorgt voor:

 • Ontvangst goederen
 • Aftekening voor ontvangst
 • Controle op aantal colli
 • Controle op beschadiging
 • Plaatsing van de zending in uw opslagunit of een apart afgesloten ruimte
 • Een direct persoonlijk bericht van ontvangst via telefoon en/of mail

BLOX Xtra Opslag geeft je de ruimte in opslag èn werktijd !

Direct reserveren? Neem nu contact op! 

Distributieservice van uw goederen

Indien gewenst kunnen wij je ontvangen goederen ook elders op afspraak afleveren.
Informeer hiernaar bij ons BLOX Team.
Bereikbaarheid: 24 uur per dag, 7 dagen per week
Als klant bij BLOX Xtra Opslag heb je 24 uur per dag toegang tot je opslagruimte. Handig voor bedrijven die op elk moment van de dag bij hun opgeslagen goederen willen. Door de uitstekende beveiliging kunnen wij garanderen dat jouw opslag ook na sluitingstijd van de receptie in goede handen is.

Stellingen op maat

Het is altijd de moeite waard om een opslagruimte zo efficiënt mogelijk in te delen, zelfs als je een relatief grote ruimte tot je beschikking hebt. Met een goed doordachte indeling en de juiste stellingen kun jij je ruimte overzichtelijk inrichten zodat archieven, pakketten en dozen efficiënt worden opgeborgen.

Overdekt laden en lossen

Bij het ingeven van een persoonlijke toegangscode gaat de grote roldeur van zelf omhoog. Hierna kun je met de auto, bus etc. volledig naar binnen rijden. Hierdoor kun je, ongeacht het Nederlandse klimaat, altijd binnen laden en lossen. Naast de lift vind je altijd verschillende platte karren, hondjes, steekwagens, een pompwagen etc. om het zware tilwerk voor jou uit handen te nemen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij BLOX Xtra Opslag altijd voorop. Daarom is het gehele pand voorzien van een geavanceerd 24-uurs camerabewaking. Zo kan alle activiteit in en rond ons pand door onze medewerkers precies gemonitord worden. Het beveiligingssysteem is aangesloten op de meldkamer van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Tevens houdt Securion een oogje in het zeil.
Je ontvangt een toegangspas of eigen unieke pincode en er is een mogelijkheid om aan personeel individuele toegangscodes toe te kennen. Zo blijft altijd duidelijk wie wanneer de unit heeft betreden en toegang tot het pand heeft gehad.

Individueel boxalarm

Als Xtra service zijn de units op de begane grond uitgerust met een individueel boxalarm, waardoor bij misstanden onmiddellijk het alarmsysteem in werking wordt gezet. Er bevindt zich een bewegingssensor die gekoppeld is aan je toegangspas of pincode. Meld jij je aan middels de toegangspas of pincode, dan wordt het alarm automatisch uitgezet in je eigen opslagruimte. Verlaat je het terrein, dan wordt het alarm automatisch weer aangezet.

Verwarmde ruimtes

Alle ruimtes zijn verwarmd, vocht- en vorstvrij. Het hele pand is goed geïsoleerd, geventileerd en verwarmd. Door de constante temperatuur en het feit dat het pand alleen toegankelijk is voor geregistreerde huurders verzeker jij jezelf van een veilige plek voor je persoonlijke eigendommen.

Verzekeren

Omdat al onze opslagruimtes aan de eisen van verzekeraars voldoen, zijn je opgeslagen goederen normaal gesproken verzekerd, Check voor de zekerheid wel even bij je verzekeraar. Wij gaan er vanuit dat er niets gebeurt, daar hebben wij ook in geïnvesteerd maar dat voorkomen beter is dan genezen, dat hoeven wij niet te zeggen.

Direct reserveren? Neem nu contact op!