BLOX Opslag bestaat 10 jaar!

BLOX Xtra Opslag viert dit jaar alweer haar 10-jarig bestaan.

Onze website heeft daarom ook een nieuwe jas gekregen. 
Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een frisse look voor de vernieuwde website van BLOX Xtra Opslag.
Na het uitwerken van de schetsen, is de site gebouwd. Daarna werden de pagina’s gevuld. Al met al een hele klus, maar met bijzonder mooie resultaten. We zijn er dan ook enorm trots op!

Wij hopen onze klanten en bezoekers met de nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren. Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Met een grote diversiteit aan opslagruimtes is BLOX Opslag in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een Selfstorage waar mensen graag terugkomen of positief over berichten en waar naast een persoonlijke service, veiligheid en flexibiliteit nooit uit het oog zijn verloren. Verwarmde ruimtes, overdekt in- en uitladen en het gratis gebruik van een aanhangwagen helpen de verhuizing zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Zowel zakelijke als particuliere klanten weten ons al 10 jaar lang te vinden voor uiteenlopende doeleinden als opslaan van inboedel, zakelijke archieven, materiaalopslag etc.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende rondleiding door het pand.

En besluit je bij ons te huren?
Dan krijg je, zolang de voorraad strekt, een speakerBOX van BLOX gratis!

Terug naar overzicht